≡ Menu

Nieuwbouwwoning Overijssel

Marslanden Hardenberg Overijssel
Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning voor een betaalbare prijs,dan zijn er natuurlijk vele mogelijk heden.In welke regio zoekt u een nieuwbouwwoning ,welke prijzen worden er gehanteerd voor een  nieuwbouwwoning welke locatie en type woning past het best bij de (gezinssituatie),enz,enz. U dient zich daarom vooraf goed te oriënteren, per slot van rekening koopt u een nieuwe woning voor jaren en waar u met plezier kunt en wilt wonen.

Nieuwbouwwoning en de Marslanden in Hardenberg
Voor een betaalbare en ruime nieuwbouwwoning zou u eens een kijkje moeten nemen op één van de mooiste nieuwbouw projecten in de provincie Overijssel. Aan de noordwestkant van de stad Hardenberg in de provincie Overijssel ligt het  nieuwbouw project de Marslanden, omgeven door uitgestrekte landerijen en bospartijen.Deze nieuwste woonwijk van Hardenberg is ruim van opzet en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan nieuwbouwwoningen die gelegen zijn in een wijk met prachtige waterlopen, groenstroken en intieme woonstraten, waardoor deze nieuwbouwwijk een speels en ongedwongen karakter krijgt.Deze nieuwe wijk in Hardenberg in de provincie Overijssel is een echte groeiwijk met nu al vele voorzieningen die je ook in bestaande woonwijken in Overijssel vindt.Deze nieuwe wijk in Hardenberg in de provincie Overijssel beschikt over een multifunctionele gebouw “De Matrix” met daarin twee basis scholen een christelijke en een openbare school. Verder een peuterspeelzaal en dagopvang. Ideaal dus voor jonge gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning.Marslanden de nieuwste wijk in Hardenberg  in de provincie Overijssel biedt alle voordelen van wonen in de stad.Niet alleen worden in de wijk zelf voorzieningen, zoals een dokters praktijk ,apotheek,winkels,enz gebouwd. Dankzij een voetgangers en fietsverbinding over de Overijsselse vecht ben je snel vanuit het centrum van de nieuwbouwwijk in het gezellige stadscentrum van Hardenberg.

Nieuwbouwwoning Cannes
Deze royale nieuwbouwwoning is de blikvanger van de Molckenbourstraat  en komt op een rolaye kavel van 390 m². Deze prachtige  nieuwbouwwoning   valt op door zijn Franse balkon op de eerste verdieping en de uitbouw over de gehele voorgevel. Deze is uitgerust met een dwarskap die aansluit op de schildkap van deze schitterende woning.Door de erker aan de zijgevel kunt u genieten van een ruime eethoek. Met op de eerste verdieping drie slaapkamers, een hobbykamer en een ruime badkamer biedt de nieuwbouw woning  Cannes u het ultieme wooncomfort. Dit wordt ondersteund door de handige zolder en de garage die voor extra bergruimte zorgt Door de grote kavel beschikt deze nieuwbouwwoning over een royale tuin.
Nieuwbouwwoning Cannes Prijzen vanaf € 378.600,= VON
Voor meer informatie neemt u contact op met Vrielingadviesgroep Hardenberg,Overijssel.

Bouwkosten nieuwbouwwoning
Een  nieuwbouwwoning  wordt over het algemeen verkocht als “vrij op naam” (v.o.n.) Dit betekent dat de notariskosten van de eigendomsoverdracht en de BTW bij de prijs zijn inbegrepen. Voor de grond betaalt u een koopsom en voor de bouw van uw nieuwe woning een aanneemsom. Daarnaast betaalt u notaris- en kadasterkosten voor de hypotheekakte, afsluitprovisie voor de hypotheek, hypotheekrente die u tijdens de bouwperiode van u  nieuwbouwwoning  verschuldigd bent,uitstelrente en grondrente.
Voor meer informatie neemt u contact op met de Rabobank Hardenberg,Overijssel.

OLDER ARTICLE

NEXT ARTICLE

0 comments… add one