≡ Menu

Zonvakanties Kusadasi

Zonvakanties Kusadasi
Ben je op zoek naar zonvakanties  in Kusadasi?Landen-info.nl verzamelt de goedkoopste reisorganisaties en de kans is groot dat je op Landen-info.nl de goedkoopste zonvakanties naar Kusadasi vindt.
Vind meer informatie over Kusadasi bij:
Sunweb Vakanties Corendon Kras.nl Arke Neckermann

Landen-info onafhankelijk reis en vakantie advies
Landen-info.nl zoekt voortdurend naar reisinformatie over meer dan 60 vakantielanden en probeert steeds de goedkoopste zonvakanties en aanbiedingen naar de Kusadasi en vele andere vakantielanden op internet te vinden,wij zijn zelf geen reisbureau en geven daarom een onafhankelijk advies en tips waar je de beste zonvakanties of andere informatie over Kusadasi of een ander vakantie land kunt vinden.Via gesponsorde links en de ons aanbevolen reisorganisaties vind je met grote zekerheid de juiste zonvakanties naar Kusadasi of een andere favoriete vakantie bestemming.Landen- info het grootste vakantielanden overzicht.

Kusadasi zonvakantie bestemming
Kusadasi is een Turkse badplaats, ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Izmir in West Turkije en ongeveer ter hoogte van het Griekse eiland Samos. Kusadasi ligt aan de westkust van Turkije, en is een populaire vakantiebestemming voor toeristen. In de zomer telt de stad ongeveer 300.000 inwoners, in de winter is dit ongeveer 50.000. Veel mensen hebben namelijk een vakantiewoning in deze stad.Kusadasi heeft veel veerdiensten die onder meer op Griekenland varen. Het dichtbij gelegen eiland Samos is daarmee bereikbaar.Daniyel Krupilos en Myki Sylosas, twee Griekse filosofen kwamen daar in 1901 en heroverden daar de westkust. Tegen het volk van Samos werd ook een grote overwinning geboekt, en daarom heet Samos van oorsprong Danymykios. In 1920 werd door het oprukkende Turkse leger het land weer veroverd. Daniyel en Myki zijn beide in 1921 gestorven in de toen benoemde stad, Kusadasi

Zonvakanties naar Kusadasi populair.
Turkije en Kusadasi was de afgelopen zomer en de laatste paar één van de snelst groeiende zonvakantie bestemming voor Nederlanders is geworden. Waarom zijn er steeds meer Nederlanders die hun zonvakantie naar Kusadasi boeken?De redactie van Landen-info.nl heeft wel een idee.In Turkije en Kusadasi zijn de hotels en vakantie accommodaties van goed tot een uitstekend niveau.De meeste hotels in Turkije en Kusadasi zijn echte tophotels waarvan de meeste 4 of 5 sterren hotels zijn,natuurlijk kun je van deze hotels in Kusadasi een uitstekende service en dienstbaarheid verwachten.De plaatselijke bevolking Kusadasi waardeert nog steeds dat vele toeristen uit de gehele wereld zonvakanties naar Kusadasi boeken.Door deze uitstekende service de prachtige hotels en vriendelijke bevolking maakt,dat zonvakanties naar Kusadasi zo populair zijn.Naast zonvakanties in Kusadasi ,is Turkije ook een prachtig land om rondreizen en stedentrips te maken.Turkije is rijk aan cultuur en tradities.

Turkije zonvakanties
Turkije is een populaire zonvakanties bestemming voor strand, natuur en cultuur liefhebbers.Turkije en Kusadasi is de perfecte combinatie van een aantrekkelijk klimaat, een mooie natuur en een rijke geschiedenis. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te rusten tijdens uw zonvakantie op één van de vele stranden, de natuur te bewonderen of een kijkje te nemen in de mengeling van het Europese en Aziatische verleden van Turkije

Actief in Kusadasi
Raften aangezien de vraag naar sporten tijdens zonvakanties in de natuur en in Kusadasi steeds meer toeneemt, dient men er rekening mee te houden dat deze sporten de natuur niet beschadigen. Raften is een sport die de natuur niet beschadigd. Vele rivieren in Turkije zijn geschikt om te raften en kanoën. Een paar voorbeelden zijn Coruh, de Firtina en Berta rivier in het gebied rond de Zwarte zee, en de Magavgat en Dragon rivier in het MiddellandseZeegebied.Stranden in Turkije:Kusadasi heeft prachtige stranden waar je heerlijk kunt genieten tijdens je zonvakanties variërend van ruige rotsachtige kuststroken tot witte zandstranden. Het zeewater is helder en nodigt uit om verschillende watersporten in te beoefenen tijdens je zonvakanties.Varen,waterskiën, snorkelen en duiken zijn sporten die beoefend kunnen worden tijdens je zonvakantie in Kusadasi. Zeilen in Turkije,Kusadasi is een goede bestemming voor zeil en windsurfliefhebbers.Er waait vaak een goede wind aan de Middellandse zee kust wat een heerlijke verkoeling brengt tijdens de hete zomers en je zonvakantie in Kusadasi.

Toeristische activiteiten en historische plaatsen Turkije
Efeze in Turkije
van de vele oude Turkse steden  behoort de stad Ephesus zeker tot één van de mooiste.Deze stad was vroeger Ionie,dit was het bloeiende culturele centrum tijdens de oud Griekse periode, en een provinciale hoofdstad tijdens de Romeinse periode. De tempel van Diana die in Ionie staat is een van de zeven wereld wonderen. De stad stond over het algemeen bekend als een mooie en rijke stad. Een wandeling door de ruines kost ongeveer een halve dag. Gedurende de zomer is het aan te raden om deze wandeling vroeg te maken aangezien het er in de middag zeer warm kan worden.Musea in Turkije de Turkse musea zijn rijkelijk gevuld met kleurrijke tegels, glazen vazen, gegraveerde houten moskee deuren, korans, sieraden en kostuums. De meeste musea in Turkije zijn iedere dag geopend behalve op maandag. Ook de Paleizen zijn alleen op maandag gesloten.Warmwaterbronnen en spa in Turkije een bezoek aan Turkije is niet compleet als men niet bij een van de bekende spas is geweest. Hier kan men gezondheidsproblemen behandelen of simpelweg ontspannen in een van de warme bronnen bestaande uit natuurlijke mineralen. Een aantal voorbeelden van spas in Ankara zijn Kizilcahaman, Ayas, Haymana, en in Izmir kan men Balcova, Cesme, Sifne.
Meer informatie over Turkije vind je hier…..
Populaire zoekpagina,s over Turkije op Landen-info.nl zijn.
Turkse kust,Alanya,Antalya,Belek ,Bitez,Daylan,Kemer

 

OLDER ARTICLE

NEXT ARTICLE

0 comments… add one