≡ Menu

Zonvakanties Marmaris

Zonvakanties Marmaris
Ben je op zoek naar zonvakanties  in Marmaris?Landen-info.nl verzamelt de goedkoopste reisorganisaties en de kans is groot dat je op Landen-info.nl de goedkoopste zonvakanties naar Marmaris vindt.
Vind meer informatie over Marmaris bij:
Sunweb Vakanties Corendon Kras.nl Arke Neckermann

Landen-info onafhankelijk reis en vakantie advies
Landen-info.nl zoekt voortdurend naar reisinformatie over meer dan 60 vakantielanden en probeert steeds de goedkoopste zonvakanties en aanbiedingen naar de Marmaris en vele andere vakantielanden op internet te vinden,wij zijn zelf geen reisbureau en geven daarom een onafhankelijk advies en tips waar je de beste zonvakanties of andere informatie over Marmaris of een ander vakantie land kunt vinden.Via gesponsorde links en de ons aanbevolen reisorganisaties vind je met grote zekerheid de juiste zonvakanties naar Marmaris of een andere favoriete vakantie bestemming.Landen- info het grootste vakantielanden overzicht.

Marmaris zonovergoten badplaats
Marmaris is een Turkse badplaats, gelegen in de provincie Muğla. Het heeft een inwoneraantal van 32.000 (2004), echter in de zomer kan het aantal inwoners een piek bereiken van rond de 200.000 mensen.Marmaris is gelegen in een besloten baai, aan de Lycische Kust, vlakbij waar de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee elkaar ontmoeten. Het Griekse eiland Rhodos is vanaf de zeekant van de baai met helder weer te zien. De stad heeft ook een uitgebreide jachthaven.

Marmaris zonvakantie bestemming
Het toerisme in Marmaris bestaat met name uit Engelsen, Nederlanders, Scandinaviërs en Russen. Naast een grote bazaar heeft Marmaris twee uitgaanscentra Barstreet en Long Beach.Op Long Beach komen voornamelijk Engelsen, terwijl de Barstreet grotendeels bevolkt is met Nederlanders, Turken en Scandinaviërs. In de Barstreet bevinden zich ook de grootste openlucht discotheken.Het strand van Marmaris is klein en smal. De stranden van het nabij gelegen Içmeler en het Cleopatra strand zijn ruimer. Beide stranden zijn goed te bereiken met het lokale openbare vervoer.Marmaris is naast een populaire badplaats ook een uitvalbasis naar Rhodos. Daarnaast wordt het als uitvalsbasis voor vele dagexcursies gebruikt of langer durende bootvakanties. De bekendste excursies zijn:Dalyan; modderbad, zwavelbad, koningsgraven, schildpadden strand en een jeepsafari door het achterland.Duiktochten,Dagtochten naar de ruines van Efeze.(bron wikipedia)

Zonvakanties naar Marmaris populair.
Turkije en Marmaris was de afgelopen zomer en de laatste paar één van de snelst groeiende zonvakantie bestemming voor Nederlanders is geworden. Waarom zijn er steeds meer Nederlanders die hun zonvakantie naar Marmaris boeken?De redactie van Landen-info.nl heeft wel een idee.In Turkije en Marmaris zijn de hotels en vakantie accommodaties van goed tot een uitstekend niveau.De meeste hotels in Turkije en Marmaris zijn echte tophotels waarvan de meeste 4 of 5 sterren hotels zijn,natuurlijk kun je van deze hotels in Marmaris een uitstekende service en dienstbaarheid verwachten.De plaatselijke bevolking Marmaris waardeert nog steeds dat vele toeristen uit de gehele wereld zonvakanties naar Marmaris boeken.Door deze uitstekende service de prachtige hotels en vriendelijke bevolking maakt,dat zonvakanties naar Marmaris zo populair zijn.Naast zonvakanties in Marmaris ,is Turkije ook een prachtig land om rondreizen en stedentrips te maken.Turkije is rijk aan cultuur en tradities.

Turkije zonvakanties
Turkije is een populaire zonvakanties bestemming voor strand, natuur en cultuur liefhebbers.Turkije en Marmaris is de perfecte combinatie van een aantrekkelijk klimaat, een mooie natuur en een rijke geschiedenis. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te rusten tijdens uw zonvakantie op één van de vele stranden, de natuur te bewonderen of een kijkje te nemen in de mengeling van het Europese en Aziatische verleden van Turkije

Actief in Marmaris
Raften aangezien de vraag naar sporten tijdens zonvakanties in de natuur en in Marmaris steeds meer toeneemt, dient men er rekening mee te houden dat deze sporten de natuur niet beschadigen. Raften is een sport die de natuur niet beschadigd. Vele rivieren in Turkije zijn geschikt om te raften en kanoën. Een paar voorbeelden zijn Coruh, de Firtina en Berta rivier in het gebied rond de Zwarte zee, en de Magavgat en Dragon rivier in het MiddellandseZeegebied.Stranden in Turkije:Marmaris heeft prachtige stranden waar je heerlijk kunt genieten tijdens je zonvakanties variërend van ruige rotsachtige kuststroken tot witte zandstranden. Het zeewater is helder en nodigt uit om verschillende watersporten in te beoefenen tijdens je zonvakanties.Varen,waterskiën, snorkelen en duiken zijn sporten die beoefend kunnen worden tijdens je zonvakantie in Marmaris. Zeilen in Turkije,Marmaris is een goede bestemming voor zeil en windsurf liefhebbers.Er waait vaak een goede wind aan de Middellandse zee kust wat een heerlijke verkoeling brengt tijdens de hete zomers en je zonvakantie in Marmaris.

Toeristische activiteiten en historische plaatsen Turkije
Efeze in Turkije
van de vele oude Turkse steden  behoort de stad Ephesus zeker tot één van de mooiste.Deze stad was vroeger Ionie,dit was het bloeiende culturele centrum tijdens de oud Griekse periode, en een provinciale hoofdstad tijdens de Romeinse periode. De tempel van Diana die in Ionie staat is een van de zeven wereld wonderen. De stad stond over het algemeen bekend als een mooie en rijke stad. Een wandeling door de ruines kost ongeveer een halve dag. Gedurende de zomer is het aan te raden om deze wandeling vroeg te maken aangezien het er in de middag zeer warm kan worden.Musea in Turkije de Turkse musea zijn rijkelijk gevuld met kleurrijke tegels, glazen vazen, gegraveerde houten moskee deuren, korans, sieraden en kostuums. De meeste musea in Turkije zijn iedere dag geopend behalve op maandag. Ook de Paleizen zijn alleen op maandag gesloten.Warmwaterbronnen en spa in Turkije een bezoek aan Turkije is niet compleet als men niet bij een van de bekende spas is geweest. Hier kan men gezondheidsproblemen behandelen of simpelweg ontspannen in een van de warme bronnen bestaande uit natuurlijke mineralen. Een aantal voorbeelden van spas in Ankara zijn Kizilcahaman, Ayas, Haymana, en in Izmir kan men Balcova, Cesme, Sifne.
Meer informatie over Turkije vind je hier…..
Populaire zoekpagina,s over Turkije op Landen-info.nl zijn.
Turkse kust,Alanya,Antalya,Belek ,Bitez,Daylan,Kemer,Kusadasi,

 

OLDER ARTICLE

NEXT ARTICLE

0 comments… add one